Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Sezona 2023/24 i poziv za prijedloge

abstract coming soon background in torn paper style

Stolni tenis, sport koji je osvaja srca širom svijeta, ponovno se sprema zavladati Međimurjem. Uskoro će započeti nova sezona Međimurskih stolnoteniskih liga 2023/24, a zajednica stolnih tenisača s nestrpljenjem iščekuje početak natjecanja.

Međimurske stolnoteniske lige dugogodišnja su tradicija i prilika za lokalne stolnotenisače da pokažu svoje vještine i strast prema ovom sportu. Ova liga okuplja igrače svih dobnih skupina i razina iskustva, od mladih nadarenih talenata do iskusnih veterana.

Ove sezone, liga će zadržati svoj prepoznatljiv format natjecanja sustavom liga, što omogućuje svakoj ekipi da se izbori za svoje mjesto na vrhu tablice. Također, i dalje će biti organizirana “Liga mladi” kako bi se potaknulo mlade talente na razvoj njihovih vještina i natjecanje.

Najvažnija novost ove sezone je uvođenje Međimurskog kupa za ekipe. Ova uzbudljiva promjena dodatno će obogatiti stolnotenisku scenu Međimurja. Kup natjecanje donosi novu dimenziju natjecateljskom duhu i pruža ekipama dodatnu priliku za natjecanje i osvajanje prestižnih trofeja.

Otvaramo vrata za komentare i prijedloge od strane igrača, trenera i ljubitelja stolnog tenisa u Međimurju. Vaše ideje i sugestije su ključne za oblikovanje lige i čine je boljom svake godine. voditelj@msts.hr je email adresa na koju možete slati prijedloge.

Detalji o datumima početka sezone bit će objavljeni nakon skupštine Stolnoteniskog saveza Međimurske županije koja će se održati sljedeći tjedan. To je prilika kada se donose važne odluke i planira budućnost lige. Nakon što budu poznati datumi, svi zainteresirani bit će obaviješteni kako bi se pripremili za početak sezone.

Stolni tenis nije samo sport, već i način za izgradnju zajednice, razvoj vještina i promociju tjelesne aktivnosti. Nadamo se da će nova sezona donijeti mnogo uzbuđenja, sportskog duha i fer igre.

Svi koji žele komentirati, dati prijedloge ili saznati više informacija o Međimurskim stolnoteniskim ligama, mogu pratiti službenu web stranicu Međimurskog stolnoteniskog saveza i društvene mreže. Vaš glas je važan, i zajedno možemo učiniti ovu sezonu nezaboravnom.

Stolni tenis, sport s brzim ritmom i uzbuđujućim akcijama, ponovno je spreman zavladati Međimurjem. Vidimo se na terenima, spremni za još jednu sezonu natjecanja, prijateljstva, druženja i zabave.

Voditelj,
Denis Tratnjak