Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

Bilten br. 7

foto: Paula Markati – STK Hodošan

O B A V I J E S T I   V O D I T E LJ A

Poštovane stolnotenisačice i stolnotenisači,

Pozdravljamo vas nakon odigranih petnaest kola ove 26-e po redu sezone Međimurskih stolnoteniskih liga za 2021/2022. U ovoj izazovnoj COVID-19 sezoni u petnaest kola samo je odgođeno 12 utakmica, tj. od ukupno 495 utakmica 483 utakmice su odigrane. Pauza od tjedan dana nakon 13. Kola urodila je plodom te su se odigrale zaostale odgođene utakmice i uhvatio se ritam odigravanja kola i regularnost prvenstva. Uz moto „Zdravlje je na prvom mjestu“, molim voditelje ekipa za razumjevanje kod dogovora utakmica te da ostanemo zdravi i pokušamo odgođene utakmice odigrati prije posljednja dva kola te da ispoštujemo regularnost sezone do kraja.

Hvala svima koji šalju zapisnike preko službenih kanala, a to je email adresa voditelj@msts.hr, te viber ili whatsapp poruka na 0981738450. Tu praksu ćemo nastaviti i dalje, te ukoliko dolazi do bilo kakvih problema, nejasnoća ili savjeta voditelj je također dostupan na taj broj.

U prvih petnaest kola moram pohvaliti ekipe koje su prmjenile sugestiju kod ispunjavanja zapisnika ali i dalje je primijećeno kod nekih ekipa površno ispunjavanje zapisnika utakmica. Upisati Trenutno kolo koje se igra, te naziv lige je broj i Županijska liga „Međimurske Novine“. Npr. 3. Županijska liga „Međimurske Novine“. Kod upisa igrača potrebno je upisati prezime te inicijale imena ili više slova imena da se raspoznaje koji je igrač igrao. Provjerite upisani rezultat jer su pojedini rezultati upisani sa samo 2 dobivena seta. Držati se pravila stolnoteniske igre i igrati lotpicama prijavljenih voditelju lige.

Kako se zapisnik i svi rezultati vode preko platforme www.natjecanje.com molim da zapisnike slikate ili skenirate na način da su ispunjeni čitko i vidljivo, te da nisu zamućeni sa minimalnim dijelom podloge na kojoj se slika. Svjestan sam da dolazi i do pogrešaka pa se križaju brojevi, precrtavaju i slično. U takvim slučajevima slobodno i prepišete na novi zapisnik da to izgleda uredno na stranici.

Još jednom ističem da se preporuča ekipama igranje u istim bojama gornjih dresova te je primijećeno da poneke ekipe ne igraju istim lopticama koje su prijavili za igranje.OBAVIJESTI:
Krenula je i „Liga mladih“ te se svi detaljni rezultati nalaze u ovom biltenu.