Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

14. kolo Međimurskih liga “Međimurske Novine”

Pozdravljam Vas nakon odigranog četrnaestog kola sezone 2022/23 Međimurskih liga „Međimurske novine.

Iza nas je 14. kolo Međimurskih liga „Međimurske novine“. Ovo kolo domaći teren je bio nije opravdao prednost i pobjedu, te su gosti bili uspješniji. Broj utakmica odigranih je 29, te je u njih 17 pobjedu odnio domaćin, 7 utakmica je završilo neriješeno, dok su u samo 5 susreta bodovi otišli na stranu gostiju. Tri utakmice su odgođene zbog bolesti igrača, te nedostupnosti dvorane. Po propozicijama odgođene utakmice se moraju odigrati najkasnije 14 dana od termina odgođene utakmice.

U šestoj ligi je završio regularni dio lige, te slijedi za razigravanje. Hvala svim ekipama i voditeljima za odigrane utakmice na vrijeme, te su već u ponedjeljak rasporedi kreirani i poslani voditeljima za nastavak natjecanja.

Nakon 16. kola igraju se TOP 12 turniri u šest liga. Molimo zainteresirane domaćine da prijave svoje domaćinstvo za pojedinu ligu. Za prvu je već prijavljen domaćin STK Mihovljan, za treću STK Čakovec kod igrališta NK Sloga, za četvrtu je domaćin STK Putjane, dok je u šestoj domaćin STK Sveta Marija. Turniri će početi okvirno u 16h, ukoliko domaćin ne odluči drugačije, te će još točni termini biti objavljeni na stranici. Još tražimo domaćina za drugu i petu ligu. U šetoj ligi će se spojiti skorovi svih igrača u jednu listu, te je odlučeno iz razloga što su dvije šeste lige da sudjeluje 16 igrača. Liste će biti konačne sa utakmicama odigranih u srijedu 23.ožujka 2023 i objavljene na stranici saveza, dok će skorovi igrača biti objavljeni informativno kao i do sada.

Pohvalio bih sve koji su uvažili moje sugestije kod popunjavanja zapisnika, te su sada uredniji i popunjeni po uputama, koje su da se upiše koja se liga igra, npr. X. Međimurska liga „Međimurske Novine“, koje je trenutno kolo, da se obavezno provjere da li su svi setovi upisani, jer se igra na tri dobivena seta. Također su upisana i puna imena ekipa koje igraju. Bitno je i kod zapisnika upisati inicijale igrača, da u ekipi koja ima igrača sa istim prezimenom nije potrebno naknadno provjeravati tko je igrao.

Molim i voditelje ekipa na toleranciju kod dogovaranja termina za igranje, što službenog termina u subotu, te zamjenskog prijavljenog termina za igranje.

Molim također voditelje ili igrače u ligi da slobodno pošalju slike svojih ekipa ili svojih najboljih pojedinaca koje bi mogli objaviti na stranici te u izvještajima liga.

Voditelj,

Denis Tratnjak