Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

10. kolo Međimurskih liga “Međimurske Novine”

Pozdravljam Vas nakon zimske pauze i odigranog prvog, tj. desetog kola sezone 2022/23 Međimurskih liga „Međimurske novine.

Odigrano je 10. kolo Međimurskih liga „Međimurske novine“. Ovo kolo domaći teren je bio uspješniji nego gostujući, sa čak 5 domaćih pobjeda više od gostujućih. Od 31 odigrane utakmice domaćih je bio bolji u njih 17, 2 utakmice su završile neriješeno, a u 12 susreta gostujuće ekipe su uzele bodove. Samo jedna utakmica je zbog bolesti igrača odgođena. Podsjećam da po propozicijama odgođene utakmice se moraju odigrati najkasnije 14 dana od termina odgođene utakmice.

Skrenuo bih pozornost i dalje kod popunjavanja zapisnika, da na kraju kod popunjavanja zapisnika  upišete X. Međimurska liga „Međimurske Novine“, te provjerite obavezno da li su svi setovi upisani jer se dešava da su pojedini pojedinačni susreti završili neriješeno ili sa dva dobivena seta. Na zapisnicima također nedostaje i koje kolo je odigrano, a potrebno je i upisati puni naziv ekipe koja igra susret. Kod popunjavanja zapisnika upišite i inicijale igrača koji je igrao, jer u ekipama ima igrača sa istim prezimenom pa da ne moram provjeravati naknadno tko je igrao. Također molim i voditelje ekipa na toleranciju kod dogovaranja termina za igranje, što službenog termina u subotu, te i zamjenskog prijavljenog termina za igranje.

Molim također voditelje ili igrače u ligi da slobodno pošalju slike svojih ekipa ili svojih najboljih pojedinaca koje bi mogli objaviti na stranici te u izvještajima liga.

Voditelj, Denis Tratnjak