Međimurski Stolnoteniski Savez

Stolni tenis u Međimurju

6. kolo Međimurske lige “Međimurske novine”

Pozdravljam Vas nakon odigranog šestog kola sezone 2022/23 Međimurskih liga „Međimurske novine.

Uspješno je odigrano i 6. kolo Međimurskih liga „Međimurske novine“. Ovo kolo domaćini su bili opet uspješniji od gostiju, koji su od 29 odigranih utakmica bili bolji u njih 14, 7 utakmica je završilo neriješeno, a u 8 susreta gostujuće ekipe su uzele bodove. Nije bilo zaostalih utakmica, ali čak su tri utakmice odgođene, što zbog dogovora I slobodnog termina dvorane, što zbog bolesti. Podsjećam da po propozicijama odgođene utakmice se moraju odigrati najkasnije 14 dana od termina odgođene utakmice.

Skrenuo bih pozornost da na kraju kod popunjavanja zapisnika provjerite da li su svi setovi upisani jer se dešava da su pojedini pojedinačni susreti završili neriješeno ili sa dva dobivena seta, te nedostaje I koje kolo je odigrano, a također su I pogrešno napisana imena ekipa. A I naziv upišite X Međimurska liga “Međimurske novine”.

Molim također voditelje ili igrače u ligi da slobodno pošalju slike svojih ekipa ili svojih najboljih pojedinaca koje bi mogli objaviti na stranici te u izvještajima liga.